Dulibić podnio ostavku na mjesto predsjednika ŽNS-a: ‘Nisam se prodao nikome i nikada’

Županijski nogometni savez ostao je bez predsjednika nakon što je Željko Dulibić podnio ostavku na sve funkcije u nogometnoj organizaciji. Epilog je to ovotjednih događanja koja su uslijedila nakon što je Izvršni odbor ŽNS-a jednoglasno dao podršku Davoru Šukeru u utrci za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Svoju ostavku Dulibić je objasnio u priopćenju poslano medijima, a koje prenosimo u cijelosti.

‘Ovim putem obavještavam javnost da nakon neargumentirane i neopravdane hajke na moje ime i dignitet, a posebno nakon posljednje jednoglasne odluke IO Županijskog nogometnog saveza čiji sam predsjednik, podnosim ostavku na sve funkcije u nogometnoj organizacij.
 Nakon mog volonterskog, poštenog i samoprijegornog rada u nogometu i športu tijekom proteklih pola stoljeća za trajanja kojeg nisam imao nikada i nikakve materijalne koristi, nije me pratila niti jedna jedina afera, nisam se prodao nikome i nikada, o čemu su svjedoci svi športski djelatnici koji su sa mnom radili, smatram da u zaštitu svog digniteta i poštenja te posljedica na moju obitelj u postojećoj situaciji odluka koju sam donio isključivo u krugu svoje obitelji je jedino ispravno rjesenje. S nadom da će se situacija u nogometu i športu promijeniti nabolje uvijek ću ostati uz svoj klub HNK Šibenik i sve klubove u našoj županiji’, napisao je Željko Dulibić u priopćenju.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.