DVA VODIČANA NA MASTERSU: Mario Petrović i Alan Bujas među 24 najbolja biljarista Hrvatske

– Bio bih sretan kada bih završio među prvih deset, a pretpostavljam da bi takav rezultat zadovoljio i Bujasa. Realno ima desetak igrača koji su bolji od nas, ali iako su male šanse da ih dobijemo, dat ćemo sve od sebe – kaže Petrović

Najbolji igrači biljara u Hrvatskoj, njih 24, okupit će za vikend u Zagrebu, na ovogodišnjem Mastersu. Među tom elitom čak su dva člana Biljar kluba Vodice, Mario Petrović i Alan Bujas, što je fantastičan uspjeh za ovaj relativno mladi klub.

Na to su, ističe Petrović, vrlo ponosni.

– Tijekom cijele godine igrali smo na turnirima prve lige i skupili dovoljno bodova za nastup na Mastersu Prvenstva Hrvatske – kazao nam je Mario.

Dodaje kako bi bio sretan kada bi završio među prvih deset na Mastersu.

– Pretpostavljam da bi takav rezultat zadovoljio i Bujasa. Realno ima desetak igrača koji su bolji od nas, ali iako su male šanse da ih dobijemo, dat ćemo sve od sebe. Riječ je o igračima koji treniraju po pet i više sati tjedno, dok smo mi za stolom kad imamo vremena, kad nam to obveze dopuštaju. Ja osobno igram par puta tjedno, dok je Bujas u pogonu skoro svaki dan i zato je tako puno i napredovao – zaključio je Mario Petrović.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.