Dvojica Šibenčana otpala, dvojica ostala na Skelinovom konačnom popisu

Izbornik hrvatske seniorske košarkaške reprezentacije Ivica Skelin, skratio je popis kandidata na koje računa u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Od 24 na njemu su ostala 16 igrača, a među onima koji su otpali su i dvojica Šibenčana; Krešimir Radovičić iz GKK Šibenik i Nik Slavica iz Cibone. Na skraćenom popisu ostali su, dakle, Miro Bilan (Strasbourg) i Roko Badžim (Olimpija). Ostala šestorica koja su otapala su Mate Kalajžić, Mateo Drežnjak, Luka Šamanić, Karlo Žganec, Rok Stipčević i Damjan Rudež.

Podsjetimo, Hrvatska će u prvom dijelu kvalifikacija igrati u skupioni s Italijom, Nizozemskom i Rumunjskom. U prvoj utakmici naši će košarkaši 24. studenog gostovati u Nizozemskoj, a onda će dva dana kasnije u Zagrebu ugostiti Italiju.

POPIS REPREZENTATIVACA:

Darko Planinić, Miro Bilan, Josip Sobin, Željko Šakić, Tomislav Zubčić, Boris Barać, Ivan Ramljak, Luka Božić, Krunoslav Simon, Domagoj Bošnjak, Filip Krušlin, Josip Bilinovac, Roko Badžim, Dominik Mavra, Jakov Mustapić i Toni Katić.

STUČNI STOŽER:

Ivica Skelin, izbornik

Dražen Orešković, pomoćni trener

Ivan Velić, pomoćni trener

Vladimir Krstić, pomoćni trener

Jurica Šango, kondicijski trener

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.