Edukativna radionica za osmaše u VK Krka

OTP banka i Veslački klub Krka organizirali su u prostorijama kluba edukativnu sportsku radionicu za djecu, učenike osmog razreda Osnovne škole Faust Vrančić iz Šibenika. Glavni trener kluba Milan Radečić razgovarao je s djecom o ovom sportu, organizaciji treninga i natjecanjima, kao i o važnosti sporta kao okosnice zdravog života i uspješnog razvoja djece.

Ovogodišnja radionica treća je te vrste koju VK Krka organizira uz pomoć OTP banke, a prethodne dvije održane su 2009. i 2011. godine. Također, ovo nisu jedine radionice koje je banka pomogla organizirati sportskim klubovima u zajednicama u kojima posluje; nedavno je također održana i radionica o jedrenju u suradnji s Jedriličarskim klubom Uskok iz Zadra.

Veslački klub Krka iz Šibenika je klub s bogatom poviješću i jedan od najstarijih sportskih klubova u zemlji. Osnovan je davne 1923. godine i od tada do danas podiže i odgaja naraštaje sportaša koji su svojim sudjelovanjem u njegovom postojanju i radu doprinijeli da se ime „Krka” prepoznaje kao izvorište ljudske i sportske kvalitete.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.