Ekipa iz KK Šibenik 1066 vratila se iz Mostara s puno ‘blještećih suvenira’, trener Ivan Zoričić puca od ponosa

Ekipu iz Karate kluba Šibenik 1066 put je ovog vikenda odveo u susjednu državu, u Mostar, a kući se opet vratila s puno blještećih ‘suvenira’. Momci i cure trenera Ivana Zoričića osvojili su hrpu medalja na ‘Hercegovina Kupu 2019.’, u konkurenciji 580 natjecatelja iz 58 klubova iz četiri zemlje.

Najsjajnijim odličjima u svojim su se katgorijima okitili Karlo Ramljak, Mare Mileta, Antea Mileta i Kiara Šarić. Srebra su osvojili Mateo Perišić, Lucija Mileta, Ana Marija Jukica i Mare Mileta (u dvije kategorije), dok je Antea Mileta brončane medalje zaslužila u dvije kategorije.
 – Ovaj turnir je potvrdio da naša talentirana i ambiciozna ekipa nastavlja uspješnu nisku putovanja, stjecanja iskustva u borbama i bogaćenja klupske riznice. Već sljedeći vikend čeka ih ogledni turnir u Bihaću, a uzlazna putanja kojom se kreću radi u korist nadolazećeg Prvenstva Balkana. Nezaustavljivost u njihovom sportskom putu i viziji potvrda je da svi dosadašnji uspjesi našeg mladog kluba nisu slučajni – ponosno će trener Ivan Zoričić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.