Playmaker je dogovoren. Ne , nije riječ o Toniju Katiću

EKSKLUZIVNO Vraća se Šibenka! Narančasti danas na Izvanrednoj skupštini vraćaju slavno ime kluba s Baldekina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

‘Ši-Ši Šibenka’, odjekivat će Baldekinom u novoj sezoni. Odjekivalo je i do sada, ali sada će to biti još glasnije, još jače. Naime, kako ekskluzivno doznaje Šibenski portal, klub s Baldekina vraća slavno ime, pod kojim su ostvareni najveći uspjesi, uz koje su odrasle generacije Šibenčana.

– Danas se održava Izvanredna skupština kluba upravo iz tog razloga. Po novom klub će se zvati Građanski košarkaški klub Šibenka, a nadamo se, da ćemo do sezone 2020./2021., kada se steknu pravni uvjeti, skinuti i taj prefiks ‘građanski’ – kazao je za Šibenski portal predsjednik Šibenke Ante Burić, koji je tako već ispunio jedno od svojih obećanja.

Dobre stvari događaju se i na parketu. Naime, prvi put nakon ne znamo koliko godina, narančasti će u pripreme krenuti s kompletiranom momčadi. Nakon što je dogovorena suradnja s Primorcem, Milekovićem i Vukom, sve je praktički dogovoreno i s jednim playmakerom. Ne, nije riječ o Toniju Katiću, već o iskusnom, zvučnom imenu koji će, sigurni smo, sjajno ‘sjesti’ šibenskim navijačima.

Što se tiče Nakića, njegov status još je neizvjestan, ali, kako nam je i sam kazao prije nekoliko dana, trenutno je bliže tome da ostane na Baldekinu.

– Ako do 15. kolovoza nitko ne plati odštetu za njega, gotovo sigurno će ostati. Mi bismo ga u svakom slučaju htjeli zadržati – kazao nam je Burić, dodajući kako su pred dogovorom s još jednim jakim sponzorom.

– Za sada se sve odvija jako dobro, nadam se da će se tako i nastaviti i da nas čeka jedna lijepa sezona – zaključio je Ante Burić.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.