Ella Magdić zlatna, Leona Jurković srebrna, ritmičarke GK-a Šibenik-Dalmacija uzele i tri zlata u grupnim vježbama

Odlične rezultate ostvarile se članice Gimnastičkog kluba Šibenik-Dalmacija na drugom kolu Kupa Hrvatske regije Jug u ritmičkoj gimnastici, a koje je održano u sportskoj dvorani na Meterizama. Šest klubova natjecalo se u seniorskoj, juniorskoj, kadetskoj, mlađe kadetskoj te u kategoriji mini, pri čemu su ritmičarke GK Šibenik-Dalmacija bile uspješne i u individualnim i u grupnim vježbama.

gks 1

 

U individualnom programu, u juniorskoj kategoriji, zablistala je Ella Magdić osvojivši zlatnu medalju. U istoj kategoriji Leona Jurković bila je srebrna.

gks 2

gks 3

U grupnim vježbama GK Šibenik-Dalmacija osvojio je tri zlata. Na najviše postolje popela se ekipa mlađih kadetkinja u sastavu Tina Belakušić, Petra Božikov, Valentina Lovrić, Petra Kapov i Agata Donđivić.

gks 4

gks 5

Zlatne su bile i kadetkinje u sastavu Nora Kašić, Cvita Dželalija, Kata-Antea Mujan i Nina Pučo.

gks 6

Nisku najsjajnih odličja zaključila je ekipa juniorki u sastavu Katarina Grabić, Iris Puljić, Marija Marin, Katarina Knežević i Gabriela Bitunjac.

gks 7

gks 8

– Moramo reći da smo iznimno zadovoljni nastupom naših natjecateljica i njihovim plasmanima. Sretni smo jer smo ostvarili svoje ciljeve, jer se na državno natjecanje plasiralo svih 13 naših natjecateljica, i to redom: Mia Nakič, Dora Kulušić, Sara Malenica, Eva Maria Kalpić, Nika Bujas, Gabriela Perković, Marta Cukrov, Cvita Skorić, Iva Nakić, Gabriela Jakovljević, Tonka Sladoljev, Leona Jurković i Ella Magdić. Drago nam je što su svi vidjeli plodove rada ovih djevojaka, koje zaista daju sve od sebe  – poručili su iz GK Šibenik-Dalmacija čije će gimnastičarke priliku za nova dokazivanja imati sljedećeg vikenda u Splitu te 9. lipnja u Poreču.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.