EP U VATERPOLU: Tri šibenske sirene Gloria, Matea i Dina putuju na pripreme u Beograd

Mlade vaterpolistice šibenske Viktorie, 16-godišnja Gloria Badžim i 18-godišnja Matea Skelin ne odmaraju ni za vrijeme blagdana. Danas su otputovale na utakmicu u Zagreb, a već sutra otputovat će na sparing za Europsko prvenstvo koje će se od 10. do 23. siječnja 2016. organizirati u Beogradu.zvk viktoria 1

 

gloria bazenOsim dviju talentiranih šibenskih sirena Glorie i Matee za koje nam trener ŽVK Viktoria Marijo Ćaleta kaže da su to zaslužile jer su najbolje u svojoj ekipi, na pripreme putuje i Šibenčanka Dina Lordan, nekad vaterpolistica Viktorie, a danas zagrebačke Mladosti.dina lordanfoto: crosport.hrviktoria kadetkinje 2Tako su se među odabranih 16 hrvatskih vaterpolistica, i ovoga puta našle čak tri mlade Šibenčanke kojima želimo puno uspjeha, a trebat će im jer nakon utakmice sa Srbijom protiv koje igraju narednih dana, prve dane nove godine provest će u Rijeci gdje će zaigrati protiv Grkinja. Nakon toga će se i službeno znati hoće li imati čast zaigrati na najvećem europskom prvenstvu u povijesti vaterpola.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.