Evo tko najviše ‘trpa’, a tko najviše skače, asistira, krade i dijeli ‘banane’ u Šibenskoj košarkaškoj ligi

Nakon tri odigrana kola Šibenske rekreativne košarkaške lige, vrijeme je da bacimo oko na pojedinčanu statistiku, u onim najvažnijim stavkama. U onoj najprestižnijoj, koja bilježi broj postignutih poena, vodi Marko Matulja iz CB Viktoria, koji postiže 22.3 poena po utakmici, a prate ga D. Stojanović iz Šubićevca (21) i M. Sandrić iz VUŠ Public Bara Šibenik (20).

CB Viktoria ima i najboljeg dodavača lige. Riječ je o Ivanu Berljafi koji bilježi pet asistenicija po utakmici, a nakon njega slijede J. Rončević iz Kruške (4) i M. Brajković iz KK DOŠK Optik Petra (3.3). Najbolji skakač nakon tri kola je D. Stojanović iz Šubićevca, sa prosjekom od 9.3 skoka po utakmici, dok drugo mjesto dijele J. Jakelić iz KK DOŠK Optika Petra i T. Boljat iz Kruške sa 7.7 uhvaćenih lopti po susretu.

Najbolji kradljivac lopti je, pak, I. Nerber iz GKK Šibenik II (4), drugi je njegov suigrač M. Klepo (3.5), a treći T. Boljat iz Kruške (3). Što se tiče blokada vodi Josip Šarin iz Print Centra Šibenik koji dijeli jednu ‘bananu’ po susretu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.