Festivalski teniski turnir ide dalje, stopama koje su utabali i Goran Ivanišević i Monika Seleš

I ove godine će se u sklopu šibenskog Međunarodnog dječjeg festivala, na terenima na Šubićevcu, 24. i 25. lipnja održati teniski turnir ‘Festival djeteta 2017.’, za djevojčice i dječake do 10 godina starosti. Organizator je TK Šubićevac, koji je proteklih godina u život vratio turnir čiji počeci sežu još tamo od osamdesetih godina prošlog stoljeća.

– Na njemu su prve teniske korake učinili i osvajači Grand Slam Turnira Goran Ivanišević i Monika Seleš. Osim promotivnog turnir je imao i značajan natjecateljski karakter, a kao pokrovitelj u prošlosti se pojavila i filmska kompanija Walt Disney koja je donirala loptice koje još i danas možete vidjeti u klub – ističu u TK Šubićevac.

Dodaju kako šibenski turnir ima posbeno mjesto u kalendaru Hrvatskog teniskog saveza jer će, ističu, ove godine biti najjači i najbrojniji turnir za djecu do deset godina u Hrvatskoj.

– Cilj je da nam dođete u što većem broju te da zajedno pošaljemo snažnu poruku koliko je tenis lijep sport te da svima pokažemo koliko ste nam vi draga djeco bitna, jer od vas sve počinje i vi ste budućnost tenisa – stoji u pozivu malim tenisačima.

Sve detalje oko prijava na teniski turnir ‘Festival djeteta 2017.’ možete pronaći na facebook stranici TK Šubićevac-Šibenik.

(foto: facebook)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.