Filip Radaj branit će boje U19 futsal reprezentacije u kvalifikacijama za Euro

Filip Radaj branit će boje U19 futsal reprezentacije Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, koje će se od 8. do 14. rujna održati u Rigi. Talentirani vratar Crnice očekivano se našao na popisu izbornika Marinka Mavrovića za kvalfikacijski turnir čiji je domaćin Karlovac, a na kojem će, osim Hrvatske, vizu za Euro tražiti i Italija, Engleska i Slovačka. Potonji su naš prvi suparnik, ta je utakmica na rasporedu 27. ožujka, dan kasnije Radaj i društvo će na megdan Englezima, dok protiv Talijana igraju 30. ožujka. Ukupno je sedam kvalifikacijskih skupina, iz kojih će samo pobjednici osigurati plasman na završni turnir, a izravni plasman kao domaćin Eura osigurala je Latvija.

Evo kompletnog popisa hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama: Filip Radaj (Crnica), Nikola Čizmić (Split Tommy), Toni Rendić (Split Tommy), Josip Jurlina (Split Tommy), Božo Sučić (Split Tommy), Vicko Radić (Split Tommy), Fran Vukelić (Futsal Dinamo), Dominik Cvišić (Futsal Dinamo), Duje Dragun (Aurelia), Adriano Darrer (Square), Antonijo Papac (Uspinjača Gimka) i Mateo Mužar (Futsal Dinamo).

(foto: Naši Tići)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.