FOTO Ana Pentek zlatna u Splitu, briljirali i kata timovi Karate kluba Šibenik

Uspješan nastup imali su članovi Karate kluba Šibenik na Kupu Jadrana u Splitu. U konkurenciji petstotinjak natjecatelja iz tri države osvojili su deset medalja, u pojedinačnoj i ekipnoj kategoriji.

Odličan je bio kata tim mlađih učenica u sastavu Luca Antunac,Tara Čelar i Zara Periša. Cure su u finalu zasjenile svoje protivnice i zasluženo osvojile zlatno odličje.

Na najviše postolje popeo se i kata tim učenica kojega sačinjavaju tri ponajbolje natjecateljice kluba, Ana Pentek,Lucija Bilić i Mirta Lemac. One besprijekornim finalnim nastupom oduševile sve i uzele zlato.

Što se tiče pojedinačnih nastupa, valja izdvojiti Anu Pentek, najuspješniju članicu kluba, koja je u kategoriji mlađih kadetkinja u finalu pobijedila najbolju splitsku karatašicu,osvajačicu državne medalje, što joj je, jasno, donijelo zlatno odličje.

Srebrom se, pak, okitila Lucija Bilić u skupini mlađih učenica, dok je Mirta Lemac u istoj skupini osvojila broncu, i to pobjedom nad klupskom kolegicom Emom Matić. Brončana je bila i Zara Periša, u skupini mlađih učenica, a za nju je morala odraditi čak četiri borbe s obzirom da je njezina skupina bila najbrojnija.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.