FOTO: Augustu Lambaši tek su četiri i pol godine, a već osvaja medalje u taekwondou

Karlovac je proteklog vikenda bio domaćin vrlo jakog međunarodnog taekwondo turnira ‘Croatia Karlovac Open 2016.’ za mlađe kadete i kadete. Nastupilo je preko 700 natjecatelja iz 77 klubova iz 11 država, među njima i sedam članova TKD kluba Juraj Dalmatinac, u čijoj su pratnji bili trenerica Ivana Lambaša te predsjednica kluba Nives Radić.

tkd juraj dalmatinac 1

Najuspješnija među šibenskim borcima bila je Tereza Berač koja je u konkurenciji mlađih kadetkinja do 43 kilograma osvojila zlatnu medalju, i to vrlo uvjerljivo. U istoj konkurenciji Ira Lambaša poražena je u kvalifikacijama.

August Lambaša također se penjao na postolje, osvojio je srebro u najmlađoj kategoriji do 22 kilograma. Bio mu je to drugi nastup iako su mu samo četiri i pol godine.

tkd juraj dalmatinac 2

Bronačne medalje za šibenski klub osvojile su, pak, Lana Lokas u konkurenciji mlađih kadetkinja do 33 kilograma te Sara Rak kod kadetkinja do 59 kilograma.

Andrej Vlahov i Xingyu Chen, kojima je ovo bio prvi nastup, nisu uspjeli proći kvalifikacije, unatoč velikoj borbenosti.

tkd juraj dalmatinac 3

Kažimo kako natjecatelje Jurja Dalmatinca u sljedećem periodu čeka polaganje za učeničke pojaseve kao i pripreme za međunarodni turnir koji će se početkom lipnja održati u Zadru.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.