FOTO Bruna Cvitanović, Mare Mileta i Luka Stošić zlatni na Krku, KK Šibenik 1066 izborio čak osam finala

Odličan nastup ostvarili su članovi Karate kluba Šibenik 1066 na jubilarnom desetom izdanju ‘Krk Opena’, koji je na otoku Krku okupio preko 400 natjecatelja. Mladići i djevojke trenera Ivana Zoričića izborili su čak osam finala te se kući vratili s mnoštvo medalja.

U šibenskim redovima pozlatili su se Bruna Cvitanović u kategoriji seniorki, Luka Stošić u kadetima i Mare Mileta u mlađim učenicama.

karate 1

Srebra su osvojili Toma Mileta (mlađi kadeti i kadeti), Kiara Šarić (mlađe kadetkinje), Bruna Cvitanović (juniorke) i Karlo Ramljak (mlađi kadeti).

karate 2

Brončana odličja osvojili su, pak, Lucija Mileta (kadetkinje), Bruno Čović (kadeti), Ante Musić (kadeti), Mare Mileta ( učenice), Karlo Ramljak (učenici) i Nardo Vladić (kadeti).

karate 4

Trener je, jasno, bio jako zadovoljan nakon ovakvih rezultata.

-Bio je ovo još jedan uspješan vikend na kojem su karateke karate kluba Šibenik 1066 prezentirali odličan karate plasiravši se u osam finala, što je pokazatelj kvalitete i snage našega kluba – kazao je Ivan Zoričić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.