FOTO CB Kula ulazi s prvog mjesta ŽMNL u 2019. godinu, Šubićevac 08 upisao prvu pobjedu u derbiju začelja

Odigrane su posljednje utakmice 1. Županijske malonogometne lige u ovoj godini. U 2019. s prvog mjesta ulazi CB Kula, koja je bila slobodna ovog vikenda, u desetom kolu. Priliku da je pretekne imao je Šibenik, ali narančati su odigrali ‘samo’ 1:1 s Dubravicama i tako ostali na bod zaostaka za CB Kulom.

zmnl subicevac 1

Prvu pobjedu u ovom prvenstvu upisao je Šubićevac 08. S minimalnih 1:0 svladao je Knin, te mu se približio na jedan punat, ali i dalje drži fenjer.

zmnl subicevac - knin 1

Uvjerljiv je u desetom kolu bio Primošten, koji je sa 5:1 nadigrao momčad Mirlović Zagore, a još uvjerljivije bile su Rupe koje su s 5:0 svladale Jezera II.

zmnl baznogo f-crnica 1

Tri boda u nedjelju su upisali i malonogometaši Banzoga. Oni su sa 3:1 pobijedili mladu ekipu Crnice II i tako ih preskočili na ljestvici.

zmnl banzogo f 2

zmnl banzogo f 1

Što se tiče ljestvice strijelaca, vodi Nenad Knežić iz Šibenika sa 14 postignutih golova, a najbliži pratitelj mu je Toni Petrina iz vodeće CB Kule.

Županijska malongometna liga nastvalja sa 12. siječnja. Evo i trenutnog poretka:

lj

(foto: Naši Tići)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.