FOTO: Članovi Karate kluba Šibenik naosvajali se medalja na međunarodnom turniru u Splitu

Proteklog vikenda u Splitu je, u odličnoj organizaciji Karate kluba Dalmacija, održan prvi međunarodni turnir u karateu koji je već prve godine okupio preko 700 natjecatelja iz preko 50 klubova iz pet zemalja. Među njima su bili i članovi Karate kluba Šibenik koji su pod vodstvom trenera Zorana Zoričića, Anđelka Metera i Ivana Zoričića ostvarili odlične rezultate. Natjecanje su otvorili kataši koji su osvojili tri odličja, a najuspješniji je bio David Zoričić koji je u kategoriji seniora osvojio srebrno odličje.

karate 1

U debitantskom nastupu brončanim medaljama su se okitile Tamara Kaleb i Mare Mileta, dok su Mirta Lemac, Ana Pentek, Antea Mileta, Bruna Baranić, Lucija Bilic i Klara Lakoš, koje su također debitirale, ostale na korak do medalje.

karate 6

U drugom dijelu natjecanja (borbe) izuzetno uspjašan nastup imala je Mare Mileta koja je u kategoriji cicibanki do 26 kilograma osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju.

karate 3

Nakon debitantskog nastupa Mare, u finale je ušla i Kiara Šarić, te u njemu tijesno izgubila i na koncu osvojila srebrnu medalju u kategoriji učenica do 44 kilograma.

karate 5

Toma Mileta bio je također blizu zlata. Nakon dvije pobjede poražen je u finalu i tako uzeo srebrnu medalju.

karate 8

‘Točku na i’ odličnog nastupa pred punim tribinama dvorane Gripe stavila je Petra Čatlak osvojivši seniorsko zlato u kategoriji do 61 kilograma te srebro u kategoriji juniorki do 59 kilograma.

karate 7

Time je  postala najuspjesniji natjecatelj KK Šibenik na ‘Split karate cupu’.

karate 10

Šibenčani su tako ovim turnirom uspješno započeli drugi dio natjecateljske sezone, a koja bi i u nastavku mogla biti jednako uspješna i bogata medaljama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.