FOTO: Članovi KDP-a Mihovil nastupili na maratonima na Zlarinu i Istu

Članovi nedavno osnovanog Kluba daljinskog plivanja Mihovil bili su vrlo aktivni proteklog vikenda. Njih šestero nastupilo je na plivačkom maratonu na Zlarinu, dok se dvoje njih natjecalo na nešto udaljenijem i zahtjevnijem maratonu na otoku Istu. Na zlarinskoj utrci dugoj 2,3 kilometara, koja je ove godine održana šestu godinu zaredom, nastupilo je 60 plivača i plivačica, a od članova KDP-a Mihovil najbolji rezultat ostvario je Tonći Lokas koji je spomenutu dionicu isplivao u vremenu 38 minuta i 27 sekundi, što mu je donijelo 11. mjesto. Njegov timski kolega Vitomir Kolombo zauzeo je 20. mjesto s vremenom 42:10, dok je Zvonimir Lučev utrku završio kao 26., s vremenom 47:40. Boje KDP-a Mihovil na maratonu na Zlarinu još su branili Iva Kolombo, Damir Spahija i Marijana Lubina.

Na maratonu na otoku Istu, dugom 4,2 kilometara, nastupilo je 103 plivača i plivačica, među njima i dvojac iz KDP-a Mihovil Krešimir Lokas i Damir Vrvilo.

kdp mihovil lokas i vrvilo

Utrka je bila vrlo zahtjevna jer je jako jugo stvaralo velike valove koji su zadavali dosta poteškoća natjecateljima. U konačnici je Damir Vrvilo dionicu isplivao za jedan sat i 25 minuta čime je zauzeo 52 mjesto, dok je Krešimir Lokas utrku završio na 68 mjestu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.