FOTO Članovi šibenskog Mora odradili odličan posao na Korčuli, Adrian Lokas, Goran Stegić i Tonko Karađole najuspješniji

Uspješan je bio nastup Plivačkog kluba More na Međunarodnog mitingu ‘Korkyra 2019.’, koji je u Korčuli okupio 240 plivača i plivačica u četiri uzrasne kategorije. Boje šibenskog kluba branilo je 15 natjecatelja. Uz one najmlađe, Sare Miljanić, Lea Žonje i Nike Jurlin, nastupili su i oni malo stariji, Toni Radak, Lara Belakušić, Franko Čvrljak, Tea Jukić, Noa Vlahov, Marta Miljanić i Marita Iva Bračić, ali izvan konkurencije, dok se u kategoriji A natjecao Niko Žurić i popravio svoje rezultate.

Najuspješniji od članova Mora bili su plivači B kategorije, Adrian Lokas, Goran Stegić i Tonko Karađole. Tonko je osvojio je u svom prvom nastupu osvojio brončanu medalju, u disciplini 100 metara leđno, a ostvario je i jedno četvrto mjesto te dva nastupa među najboljih deset plivača.

Goran Stegić osvojio je dvije srebrne medalje, u disciplinama 100 metara leđno i 100 metara slobodno, brončanu medalju zaslužio je u disciplini 50 metara leptir, dok je na 200 metara slobodno bio zlatni. U ukupnom zbroju dviju utrka, s najvećom bodovnom vrijednosti, Goran je bio najbolji plivač u B kategoriji, za što je nagrađen i peharom.

Adrian Lokas osvojio je srebrnu medalju u disciplini 100 metara prsno i brončanu medalju u disciplini 200 metara slobodno, a izvrsnim rezultatima zauzeo je treće mjesto u ukupnom poretku.

– Jako smo zadovoljni sa svim nastupima i veselimo se daljnjim uspjesima naših vrijednih plivača – poručili su iz PK More.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.