FOTO: CRO COP IS BACK! Mirko Filipović vraća se borbama

Mirko Filipović nije dugo izdržao u mirovini. Naime, Cro Cop vraća se u ring. Tu je vijest objavio na svom profilu, ubrzo su je prenijeli i svi važniji borilački portali,  a danas ju je Mirko potvrdio na press konferenciji u Japanu.

mirko filipovic 2

Filipović se u svijet MMA borbi vraća na Grand Prix eventu japanske promocije Rizin, a osim njega u ring se vraća još jedan velikan, Wanderlei Silva. Njih dvojica trebali bi nastupiti na Grand Prixu bez ograničene kategorije, na nekom od tri evenata koji će se u ‘zemlji izlazećeg sunca’ održati krajem rujna, odnosno krajem prosinca.

mirko filipovic 1

Podsjetimo, Mirko je krajem prošle godine trebao nastupiti na UFC-ovom eventu u Seoulu, no prilikom nenajavljenog testiranja od strane djelatnika USADA-e Mirko ih je obavijestio da je uzeo malu količinu hormona rasta kako bi zaliječio ozljedu ramena, a što ga je koštalo dvogodišnje suspenzije, iako su naknadna testiranja pokazala da je hrvatski borac čist. Unatoč tome USADA nije ukinula suspenziju, zbog čega Filipoviću nije mogao nastupiti u sklopu UFC-ovog eventa u zagrebačkoj Areni.

Detalji ugovora i imena mogućih protivnika Cro Copa na Rizinovom Grand Prixu još nisu poznata, kao i to da li je došlo do raskida ugovora između njega i UFC-a

mirko filipovic 3

Inače,  jučer su Mirko i njegov trener Stipe Drviš  objavili video kako hvataju Pokemone na frankfurtskom aerodromu. A sada znamo da su s njega odletjeli u zemlju malih simpatičnih čudovišta, u Japan. Natrag  u ring..

(foto: facebook)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.