Girl power!

FOTO Cure ‘okupirale’ igralište na Jadriji, evo tko je slavio na turniru ‘Dečkima ulaz zabranjen’Foto: ŽKK Šibenik

Mlade košarkašice okupirale su u petak kultno košarkaško igralište na Jadriji. Razlog? Prvo izdanje 3 na 3 basket turnira pod nazivom ‘Dečkima ulaz zabranjen’, na kojem je, podijeljeno u dvije kategorije nastupilo 11 ekipa.

 

Na kraju najviše razloga za zadovoljstvo imale su ekipe Dražen Petrović , koja je predvođena neslužbenim MVP-om Martom Viljac osvojila prvo mjesto u U12 kategorije, te Ekipa koja žulja, koja je prevođena Frankom Ćuklin, reprezentativkom i također nesužbenim MVP-om zauzela prvo mjesto u U15 kategoriji.

U revijalnom dijelu turnira održano je natjecanje u tricama i basket 2 na 2 između ‘Zvijezda’ (košarkašice seniorke Borić/Rončević), ‘Filozofa’ (trenerski tandem Zlatoper /Klisović), te ‘Stručnjaka’ (predstavnici roditelja Dragović /Dodig). Na koncu su slavili treneri iz ekipe ‘Filozofi’.

 

– Hvala svima koji ste došli, nadamo se da ste uživali kao i mi! Zahvale pokroviteljima i dragim ljudima koji su pomogli da se turnir održi – kazao je Petar Zlatoper, trener u omladinskom pogonu ŽKK-a Šibenik, organizator turnira.

POREDAK U12

1. DRAŽEN PETROVIĆ – 4 pobjede
2. GIRL POWER – 3 pobjede
3. FUNCUTICE – 2 pobjede
4. ANĐINA TROJKA – 1 pobjeda
5. OPAKO BRZE

POREDAK U15

1. EKIPA KOJA ŽULJA
2. TELETUBBIESI
3. ZDRAVOLJUPCI
4. ŽORŽ I EKIPICA
5. ŠIBENSKA DICA
6. PLASTIČNE BOČICE

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.