FOTO Dišpetovci se iskazali i u Rijeci i u Splitu

Iza Gimnastičkog kluba Dišpet iz Šibenika još je jedno uspješno odrađeno natjecanje. Odnosno, natjecanja. Naime, njegovi mladi članovi proteklog su vikenda sudjelovali na dva turnira, u Rijeci i Splitu, i ostavili odličan dojam na oba.

gk dispet 1

Dišpetovci su u Rijeci nastupili na drugom izdanju Morčić kupa, natjecanju u popularnoj gimnastici za rekreacijske grupe koje treniraju samo dva puta tjedno, a koje je okupilo tristotinjak djece.

gk dispet 2

gk dispet 4

U takvoj konkurenciji najuspješniji od članova šibenskog kluba bio je Mateo Vukičević koji je u kategoriji šestih razreda zauzeo drugo mjesto.

gk dispet 6

U Splitu je, pak, održan 11. po redu međunarodni turnir Sv. Duje, na kojem su gimnastičari Dišpeta nastupili u univerzalnom A programu te osvojili ekipno prvo mjesto u kategoriji dječaka.

gk dispet 7

Što se pojedinačnog učinka tiče, Frane Aužina osvojio je zlato, Šime Jadreško srebro, Grgo Radnić broncu, dok je Patrik Dabov bio četvrti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.