FOTO Dobrodošli Diyoke i Bandalo: ‘Vidi se da smo došli u pravu nogometnu sredinu

Iako su se praktički već udomaćili na Šubićevcu, Gerald Diyoke i Andrija Bandalo tek su danas predstvaljeni kao novi igrači Šibenika. A uskoro bi, najavio je Zoran Slavica, moglo biti još predstavljanja.

– Najavili smo da nećemo gomilati igrače, već ćemo pojačanja dovoditi ciljano, po pozicijama, i toga se držimo. Nudilo nam se između 40 i 50 igrača, ali nako što smo procijenili da ne zadovoljavaju naše kriterije, zahvalili smo se na tim ponudama. A na tragu te politike o ‘ciljanim pojačanjima’ u skoro vrijeme, možda već ovog tjedna, dovedemo jednog, a možda i dva napadača, odnosno krilnog napadača – kazao je predsjednik uprave zadužen za sportski dio.

nk sibenik zoran slavica 310117 1

Što se tiče ‘rupe’ nastale odlaskom Alispahića, pokušat će se pokrpati postojećim kadrom.

– U ovom pripremnom razdoblju vidjet ćemo je li takvo nešto realno, ako nije, reagirat ćemo i dovesti pojačanje i za tu poziciju – istaknuo je Lav, te poželio dobrodošlicu Diyokeu i Bandalu. Potonji bi trebao nastaviti ‘sinjski niz’ na Šubićevcu, a u tu ‘dinastiju’ spada i trener Stipe Balajić.

nk sibenik andria bandalo diyoke 310117 2

– Balajić mi je bio trener u Dugopolju, a prije toga sam igrao u Junaku, Hrvacama, Splitu, a nakon Dugopolja sam se vratio u Junak. Što se tiče Šibenika, vidi se da sam došao u pravu nogometnu sredinu, ekipa je dobra, momci su me lijepo prihvatili. Iskreno, mislim da ova momčad, ako se neke stvari poklope, može daleko dogurati – kazao je novi stoper narančastih.

nk sibenik andria bandalo 310117 1

Diyoke je od svojih sunarodnjaka Muse i Ayotundea, kaže, čuo jako lijep stvari o Šibeniku.

– Drago mi je što sam došao ovdje i veselim se igranju za Šibenik. Koja je moja pozicija? Mogu pokriti  defanzivnog i centralnog veznog, a trener je taj koji će odlučiti gdje sam najkorisniji – kazao je nigerijski veznjak koji je sigao na posudbu iz Rijeke.

nk sibenik diyoke 310117 1

Dolaskom spomenute dvojice, Balajić je dobio širi kadar, pa trenutno pod njegovom komandom trenira 23, 24 igrača.

nk sibenik stipe balaic 310117 1

– Svi momci dobro rade i ne bih izdvajao nikog. Ono što je bitno jest da za sada nemamo ozbiljnijih ozljeda i nadam se da će tako i ostati, kao što se nadam da će se u što skorije vrijeme izrealizirati i dolazak još jednog, dva pojačanja – zaključio je Stipe Balajić.

Kažimo kako sutra, s početkom u 14.30 sati, Šibenik na Šubićevcu igra prijateljsku utakmicu protiv OSK-a iz Otoka.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.