FOTO: Dogradonačelnik primio članove PK Šibenika, Lucija dobila dar uoči odlaska u SAD

U šibenskoj gradskoj upravi danas je upriličen prijem za članove Plivačkog kluba Šibenik koji su na nedavnom Prvenstvu Hrvatske osvojili čak 40 medalja.

pk sibenik plivaci 030816 7

pk sibenik plivaci 030816 10

Plivače, plivačice i njihove trenere primio je dogradonačelnik Nikica Penđer, koji im je čestitao na tom velikom uspjehu te im zaželio da tako nastave i dalje.

– Vi na natjecanjima ne predstavljate samo sebe i svoj klub, već i naš grad, a to činite na najbolji mogući način. I na tome vam hvala – kazao je Penđer.

pk sibenik plivaci 030816 9

pk sibenik plivaci 030816 11

U ime ekipe obratila se Lucija Jurković Periša, višestruka seniorska prvakinja Hrvatske koja za desetak dana odlazi na studij u SAD s obzirom da je dobila sportsku stipendiju na sveučilištu Ohio State.

pk sibenik plivaci 030816 2

pk sibenik plivaci 030816 3

pk sibenik plivaci 030816 1

– Sretni smo i ponosni na rezultate koje je naš klub postigao na državnom prvenstvu. Mlada smo ekipa koja će, uvjerena sam, biti još uspješnija na budućim natjecanjima. Ono što valja istaknuti jest da nas krasi pravi timski duh i zajedništvo, što je preduvjet za dobre rezultate – poručila je Lucija koja je od dogradonačelnika dobila buket cvijeća kao dar za odlazak u SAD, a prigodni dar uručen je i klubu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.