Na finalnoj večeri nije manjkalo događanja

FOTO Ekipa BDM Njivice slavila na spektakularnoj završnici turnira ‘Gospa Vrpoljačka 2019.’Foto: ŠP

Spektakularnom finalnom večeri, u kojoj nije manjkalo popratnih programa, završen je malonogometni turnir ‘Gospa Vrpoljačka 2019.’. Na kraju najviše razloga za slavlje imala je ekipa BDM Njivice, koja je u velikom finalu, pred punim tribinama, s uvjerljivih 6:0 svladala ekipu Vrpolja (Copić 2, Ljubić, Čoran 2, Bumbak) i tako ušla u povijest kao prvi osvajač turnira koji se igra u sklopu Dana Velike Gospe.

Finalu je prethodila utakmica za treće mjesto u kojoj su Gaćelezi s 2:1 svladali Tribunj (Zakonjić, Kendeš/Popov). Između dviju utakmica dodijeljene su medalje i priznanja djeci za sudjelovanje u dječjim igrama, dok je župnik don Ante Omazić podjelio priznanja sponzorima bez kojih, ističu organizatori, sve ovo ne bi bilo ostvarivo.

Dodijeljena su i pehari i priznanja za najbolje pojedince turnira. Pa je tako Ivan Rodić nagrađen kao najbolji strijelac turnira, dok je Robert Ljubić proglašen najboljim igračem vrpoljskog turnira.
 – Posebno nas je obradovalo zajedništvo ljudi u organizaciji, tu su se također podjelile nagrade. Pa je nagradu ‘najbolja kuhača’ dobio Ivan Jelić, a nagradu ‘najbolji slagač hamburgera’ Krešimir Šuperba – poručili su organizatori.
Inače, pehari su zapravo bili makete crkve Gospe od Vrpolja, te crkve sv. Ivana (za najbolje igrače), a izradio ih je Denis Škugor. Dodjeli pehara i nagrada, uz župnika, prisustovao je i šibenski dogradonačelnik Paško Rakić te predsjednica Mjesnog odbora Vrpolje Ivana Spahija, a za glazbeni dio programa bila je zadužena klapa Babalubam.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.