FOTO Ekipa Ivana Zoričića i u Banja Luci osvojila lijepu kolekciju medalja

Gdje god se pojave, članovi Karate kluba Šibenik 1066 naprave odličan posao. Učinili su to i na ‘Bushido Banja Luka Openu’, međunarodnom turniru koji je okupio 1.400 natjecatelja iz 93 kluba iz devet zemalja.

karate 1

U takvoj konkurenciji momci i cure trenera Ivana Zoričića izborili su šest finala i u konačnici odnijeli devet odličja.

karate 2

karate 3

Na najviše postolje popela se Kiara Šarić koja se u kategoriji učenica okitila zlatnom medaljom, dok je u starijoj uzrasnoj kategoriji uzela srebro.

karate 4

karate 5

Srebrnim odličjima okitili se se su i Karlo Ramljak u kategoriji učenika, Marta Dulibić u kategoriji juniorki te Mare Mileta, koja je uzela dva srebra, u dvije uzrasne kategorije.

karate 6

Broncu je, pak, u u kategoriji učenika osvojio Luka Durbić. Medaljom istog sjaja okitile su se u ekipnom dijelu natjecanja seniorke šibenskog kluba (Bruna Cvitanović, Marta Dulibić, Mia Kitarović, Petra Čatlak) te juniorke (Lucija Mileta, Mia Kitarović, Marta Dulibić)
.

karate 8

karate 9

– Nakon kratke pauze za Uskršnje praznike pred nama je proljetni dio natjecateljske sezone, koja će nesumnjivo biti jednako uspješna kao i u dosadašnjem dijelu – kazao je Ivan Zoričić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.