FOTO Ekipa iz TKD kluba Solaris odradila odličan posao na Prvenstvu Hrvatske

Vodnjan je bio domaćin Prvenstva Hrvatske u ITF taekwondou, na kojem su odlične rezultate ostvarili članovi TKD kluba Solaris iz Šibenika. Predvođeni trenerima Darijem Mihlajevićem i Franom Erakom njih sedmero nastupilo je u seniorskom, juniorskom i kadetskom uzrastu i kući se vratili s mnoštvo medalja.

U senio rskoj konkurenciji Josip Aužina osvojio je srebro, nakon što je finalnu borbu, unatoč dobrom otporu, izgubio od iskusnijeg protivnika. Junior Marin Lucić dominirao je u finalu i zasluženo se okitio zlatnim odličijem, čemu je pridodao broncu u izvođenju obaveznih sastava formi.

Srebra u juniorskoj konkurenciji osvojili su, pak, Stipe Kinkela i Marija Galiatović, a potonja je medalju istog sjaja osim u brobi osvojila i u izvođenja formi. Stipe je, pak, uzeo broncu u toj disciplini.

Zlatnim medaljama u kadetskoj kategoriji okitili su se Bruno Marin i Luka Štrkalj su zlatni u svojim kategorijama, deklasiravši svoje protivnike u finalu, dok je Antonio Lušić osvojio srebto, izgubivši u finalu od prošlogodišnjeg prvaka. U disciplini izvođenja formi Bruno je uzeo zlato, Luka srebro, a Antonio broncu.

– Svi borci pokazali su odlučnost i borbenost,  ali i mane na kojima treba raditi da izrastu u što bolje i kvalitetnije borce jer prostora za napredak uvijek ima – poručili su iz šibenskog kluba.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.