Najviše razloga za slavlje imali su mlađi kadeti

FOTO Emma Curavić i Toni Slavica uspješni na Regionalnom prvenstvu HrvatskeFoto: PK Šibenik

U subotu je održano Regionalno prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete, kadete i dobne skupine na kojem su nastupili i članovi Plivačkog kluba Šibenik.

U starijim kategorijama najuspješniji su bili Toni Slavica koji je osvojio deset pojedinačnih medalja u svim kategorijama i Emma Curavić koja je i ukupnim zbrojem bodova treća najuspješnija juniorka natjecanja.

Odlične rezultate otplivao je Luka Popović u konkurenciji kadeta. Kao ulazno godište Luka je osvojio srebrenu medalju na 400 mješovito i brončanu na 200 prsno, uz još dva četvrta mjesta. Najviše razloga za slavlje imali su mlađi kadeti koji su u ukupnom poretku osvojili odlično drugo mjesto uz osvojene tri medalje u štafetnim disciplinama. U pojedinačnim trkama Šimun Srzić je osvojio dva zlata i tri srebra dok je Josip Bepo osvojio tri zlata i dvije bronce.


Ekipa mlađih kadeta: Josip Bepo Srzić, Šimun Srzić, Matej Vukičević, Jakov Mikulandra,  Mauro Galić, Andrija Čaleta, Daniel Bušac, Luka Cvitan i Josip Šikić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.