FOTO: Franku Škugoru uručen pokal za najboljeg karting rookija u prošloj sezoni

U petak je u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin održana svečanost proglašenja najuspješnijih sudionika auto i karting sporta u Hrvatskoj u prošloj godini. Pokali i priznanja za osvojena prva, druga i treća mjesta u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji, u svim granama auto i karting sporta, dodijeljena su 322 natjecatelja, a uručeno je i 36 posebnih priznanja zaslužnim sportašima i djelatnicima u oktanskom sportu.

franko skuogr pehari

Među tom ‘kremom’ našao se i desetogodišnji šibenski karting pilot Franko Škugor. On je, u pratnji svoje obitelji, pozvan na ovu svečanost kako bi primio pokal (pozamašne veličine!) za najboljeg početnika (rookie) u karting sportu u 2015. godini.

franko skugor pehar 1

Vrijedno priznanje osobno mu je uručio predsjednik HAKS-a Matko Bolanča, uz asistenciju sportskog direktora za karting sport Marija Moslavca.

franko skugor 2

Dodajmo kako se Frankov tim, koji se sprema za novu sezonu koja počinje za dvadesetak dana, i ovom prilikom zahvalio svima koji su mladom Šibenčaninu omogućili da se natječe.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.