FOTO Funcuti izvjesili nove transparente po gradu, ovog puta tiču se košarke

Diljem Hrvatske, pa tako i u Šibeniku, ovih se dana vješaju transparenti kojima navijačke skupine traže promjene u vrhu nogometnog saveza. Pa je tako i košarka u Krešimirovom gradu malo pala u drugi plan. Što ne čudi. Naime, narančasti su dva tjedna bili bez utakmice i svi smo se već zaželjeli košarkaških uzbuđenja. Pa tako i Funcuti. Najžešći i najvjerniji šibenski navijači pozivaju stoga sve svoje članove, kao i ostale kojima je narančasta boja u srcu, u Kaštela gdje će GKK Šibenik protiv fenjeraša lige (0-6) tražiti nastavak stopostotnog niza (6-0).

gkk kk split 271017 32

‘Idemo svi zajedno po sedmu pobjedu ove sezone, naša ekipa je neporažena u dosadašnjem djelu prvenstva te zaslužuju veliku podršku ovaj vikend! Pozivamo sve naše članove, prijatelje i sve ljubitelje šibenske košarke da nam se pridruže i da u što većem broju budemo vjetar u leđa našoj ekipi! Idemo svi u Kaštel, diži sve!’, poručili su Funcuti preko svoje facebook stranice.

trans

Poziv su poslali i putem transparenata izvješenima po gradu, pa bi Anzulovićevi momci u subotu (19 h) mogli imati lijepu podršku s tribina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.