FOTO Gdje su hrvatski košarkaši tu su i Šibenčani: ‘Bit ćemo na tribini i u finalu!’

Za hrvatske košarkaše za sada se sve odvija po planu na Eurobasketu. U grupnoj su fazi upisali tri pobjede u tri utakmice, a danas ih čeka najteži ispit, dvoboj s moćnom Španjolskom.

eurobasket 3

Na jučerašnjoj utakmici s Crnom Gorom Šarić i društvo imali su lijepu podršku s tribina, a među hrvatskim navijačima koji su potegli do rumunjskog Cluja je i desetak Šibenčana.

eurobasket 5

Riječ je o ekipi koja redovito prati košarkašku reprezentaciju na velikim natjecanjima. Bili su na Europskom prvenstvu u Sloveniji (2013.) i Francuskoj (2015.) ako i na Svjetskom u Španjolskoj (2014.).  Među njima su i doktor Nino Brajković, Roko i Marin Roman kao i nekoliko prijatelja Darija Šarića.

– Atmosfera je stvarno dobra, kako u gradu tako i na tribinama. Osiguranje jest veliko, ali po meni nepotrebno jer su navijači, bez obzira na nacionalne boje, prijateljski nastrojeni – izvijestio nas je Marin Roman.

eurobasket 2

Kako smo kazali, šibenska ekipa bit će popodne uz naše košarkaše i na utakmici sa Španjolskom.

eurobasket 1

– Jutros smo se na kavi složili da možemo danas izgubiti, jer utakmica nije toliko važna i jer ćemo ih dobiti kada bude trebalo, u polufinalu ili finalu. Već je pao dogovor da ćemo i tada biti na tribini – optimističan je Marin Roman. Samo ćemo dodati, iz njegovih usta u Božje uši.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.