FOTO: Gimnastičari Dišpeta i ove se godine sa Završnice Kupa vratili s medaljama

Završnica Kupa RH u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici održala se u Ogulinu od 9.-10.11.2013. godine, a GK Dišpet sudjelovao je sa 7 natjecatelja.

dišpet ogulin ph

U B-programu u kategoriji seniora brončanu medalju u višeboju osvojio je Davorin Dobrijević, a Jakov Perica bio je odličan 4.

dišprt ogulin zprh

U  B-programu u kategoriji mlađih, kadeta odličan rezulatat ostvarili su Bartol Mandić Baranović (5.mjesto) i Ante Domagoj Juroš (6.mjesto).

dišpet ogulin zph

U C-programu u kategoriji seniora osvojena je još jedna brončana medalja.  Svojim nastupom zaslužio ju je Krešimir Šintić, a u kategoriji juniora u istom C-programu Filip Guina bio je odličan 7. dok je  Toma Perica bio 15.

dišpet ogulin phr

Recimo kao je ovo zadnje natjecanje ove godine, a  spomenuti momci pripremaju se da na adekvatan način sudjeluju na svečanoj akademiji, 17. studenog na Baldekinu,  kojom će zajedno sa svojim klupskim kolegama obilježiti 10 godina postojanja i rada svog kluba.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.