FOTO: Gradonačelnik i župan primili trojicu šibenskih sportskih junaka i mlade karting snage

Vedran Jakšić, Zvonko Erak i Ivan Zoričić tri su sportska junaka koja su proteklih dana zablistala na svjetskoj sceni. S druge strane, mladi članovi Cina Racing Karta ostvarili su zapažene rezultate u domaćem karting prvenstvu. Tim povodom sve su ih danas primili gradonačelnik Željko Burić i župan Goran Pauk koji su im se tom prilikom zahvalili na promociji Šibenika i Šibensko-kninske županije.

erak jaksic zoricic

erak jaksic zoricic (2)

-Zahvala ljudima koji su toliko uporni da je to fascinantno. S druge strane tu je i ova mladost koja je budućnost našeg sporta i garancija da ćemo se i u buduće nalaziti u ovakvim situacijama – kazao je gradonačelnik Burić. Pauk je pak istaknuo kako naša županija ima dugu i bogatu sportsku tradiciju kazavši kako su svi oni čuvari te tradicije.

IMG_7237

-Sretan sam i ponosan što sam imao prilike predstavljati naš grad i županiju na Svjetskom veteranskom prvenstvu i kako sam već kazao ova medalja je za sve nas, za svu moju djecu koju treniram u klubu – kazao je Zvonko Erak koji je na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Grčkoj osvojio zlatnu medalju u hrvanju.

-Imao sam devet godina natjecateljske pauze i sad sam se vratio i ne mislim stati jer ovo srebro na Svjetskom prvenstvu u Poljskoj je veliki motiv da ustrajem i dalje – kazao je bodybuilder Vedran Jakšić.

IMG_7238

Karataš Ivan Zoričić koji je osvojio zlatnu medalju na turniru Premier lige u Salzbourgu opisao je posebnim osjećajem slušati hrvatsku himnu u stranoj zemlji koja svira u tvoju čast. Dok je voditelj Cina Racing Karta Bojan Cinotti istaknuo kako su oni još uvijek mlad klub, ali da su na dobrom putu. Naime, nnihova dva mlafda člana Ante Čobanov i Šime Buva osvojili su drugo i treće mjesto na Prvenstvu Hrvatske u svojoj klasi.

Na kraju druženja svim sportašima uručeni su prigodni pokloni.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.