FOTO: GRADONAČELNIK PRIMIO VESLAČE I VESLAČICE: ‘Vi ste konstanta šibenskog sporta’

Prijemi šibenskih veslača i veslačica nakon velikih natjecanja kod gradonačelnika postali su već tradicionalni. Tako im je ta čast ukazana i danas, a povod je bio nastup na Hrvatskom veslačkom prvenstvu u Zagrebu s kojeg su se članovi VK Krka vratili s tri medalje, s dvije zlatne i jednom brončanom. Kako smo već ranije izvijestili, naslovom državnih prvaka okitili su se četverac s kormilarom mlađih juniora i kadetski četverac dok je broncu osvojio ženski dvojac mlađih juniorki. I ostali momci i cure koji su veslali na Jarunu dostojno su branili boje svoga kluba i grada i stoga su svi i zaslužili prijem kod gradonačelnika Željka Burića, baš kao i njihovi treneri.

vk krka primanje gradonacelnika 3

– Hvala vam za sve ono što ste napravili za svoj klub, a samim tim i za svoj grad. VK Krka je jedan od sportskih simbola Šibenika, i vi imate čast ali i obvezu nastaviti tradiciju ostvarivanja velikih rezultata. A  tome ste, kao što vidimo, vrlo uspješni. Ponosni smo na sve naše sportaše. Košarka se probudila, nogomet i vaterpolo su bude, a vi veslači ste konstanta po pitanju medalja – poručio je ‘Krkašima’ i ‘krkašicama’ gradonačelnik Burić.

vk krka primanje gradonacelnika 4

Dodao je kako se nada da će širenjem sveučilišne baze sve više sportaša ostajati u svom gradu.

Upravo je to kao vrlo bitan moment naglasio predsjednik Krke Dražen Crnogaća.

vk krka primanje gradonacelnika 2

– Osnivanje Sveučilišta, otvaranje novih studija jedini su način da uskoro imamo i respektabilnu seniorsku ekipu, i zato se zahvaljujem Gradu na svemu što čini po tom pitanju. Hvala i vama osobno gradonačelniče što prepoznajete naše potrebe i što ovi momci i cure mogu vidjeti da netko uvažava ono što rade. Ono što mogu kazati jest da, dok sam ja predsjendik, VK Krka nikad neće biti problem. Nama ne treba više novaca, nego samo da nam se ne uzima ono što imamo. Mi veslači smo uvijek bili skromni – kazao je Crnogaća.

vk krka primanje gradonacelnika 8

vk krka primanje gradonacelnika 6

Druženje u uredu gradonačelnika prošlo je u vrlo ugodnoj i sportskoj atmosferi, a okončano je zajedničkim fotografiranjem.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.