FOTO Igrači Cibone u čudu gledali kako njihov suigrač Bundović predvodi navijanje Funcuta

Nakon subotnjeg okršaja na Baldekinu i igrači Šibenika i gosti iz Cibone ostali su još neko vrijeme na parketu prije nego su se povukli u svlačionice. Narančasti kako bi po tradiciji pozdravili svoje vjerne navijače, koji su im i ovog puta pružili sjajnu podršku, a Zagrepčani kako bi se uvjerili u, za njih, a vjerujemo i za mnoge druge, pomalo nevjerojatan prizor. Naime, njihov suigrač Filip Bundović, na poziv Funcuta, popeo se na ogradu ispred ‘kopa’, gdje su smješteni najžešći šibenski navijači, i predvodio navijanje.

filip bundovic 1

– Ti jedini, ti najbolji, Šibeniče! – odjekivalo je dvoranom, dok su Cibosi, s osmijehom, gledali što se događa. I držali ritam dlanovima.

filip bundovic 2

Baldekin, međutim, nije obična dvorana, kao što ni Funcuti nisu obični navijači. Bunda ih je ‘kupio’ prošle sezone, noseći narančasti dres pola sezone, dok se izvan dvorane znao ukrasiti ‘funcutskim rekvizitima’. Još kada je odlazio iz Šibenika kazao je kako će mu najviše faliti upravo navijači. Sada je ponovio kako za njega nema boljih u Hrvatskoj.

gkk sf 1

– Drago mi je da sam igrao pred šibenskom publikom nakon više od pola godine, lijepo su me primili i jako sam im zahvalan na tome. Nadam se da ću se jednog dana vratiti i ponovno zaigrati za Šibenik pred najboljim navijačima – kazao je Bundović nakon utakmice, dodajući kako je pred mladom Jurićevom momčadi lijepa perspektiva.

– Radi se o jako dobrim momcima, koji dobro igraju i vrijedno treniraju. Želim im svu sreću u nastavku prvenstva i njihovoj borbi za opstanak – poručio je Bundović.

(foto: Milan Balaban)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.