FOTO Iza odbojkašica Šibenika 91 bogat je i uspješan vikend

Iza Odbojkaškog kluba Šibenik 91 bogat je vikend. I to ženski. U akciji su bile čak tri njegove ekipe, koje su odigrale četiri utakmice i upisale tri pobjede. Pa krenimo redom.

Prve su na odbojkaško borilišite istrčale mlađe kadetkinje koje su u četvrtom ligaškom kolu ugostile ekipu Knina.

ok sibenik ml kadetinje 2

ok sibenik 91 mladje kadetkinje

Šibenčanke su odigrale odličnu utakmicu i na koncu spremile tri boda u džep.

ok sibenik ml kadetinje 3
Boje kluba na tom susretu branile su: Aneta Vranjeka, Iva Bobanović, Laura Laznicia, Ana Grgurica, Katarina Badžim, Bruna Piližota, Lora Ljevar, Ena Škarica, Nika Ramadža, Leonarda Živković, Petra Mandić, Nola Lozić i Karolina Mamić.

ok sibenik ml kadet 4

Istog dana svoj je dvoboj odradila i ekipa koja se natječe u trećoj ligi. Šibenčanke su u sklopu trećeg kola gostovale u Vodicama i poput svojih klupskih kolegica također upisale pobjedu.

ok sibenik kade

Slavile su s 3:1 u setovima, a u pobjedi su sudjelovale sljedeće igračice: Karla Radak, Aneta Vranjeka, Zara Bulat, Marica Penđer, Leonarda Banovac, Marija Badžim, Josipa Aleksa, Katarina Badžim, Gabrijela Paškalin, Gabriela Galić i Lana Krnić.

ok sibenik 91 kadet 2

Za vikend je počela i druga seniorska liga. Odbojkašice Šibenika 91, predvođene trenerima Tonijem i Paskvalom Skelinom, otputovale su u Dubrovnik, gdje su odigrale dvije utakmice.

ok sibenik 2

U prvoj su, unatoč borbenosti, poražene od OK Nova Mokošica sa 3:1.

 

ok sibenik 4

U drugom su dvoboju bile puno uspješnije. Nakon odlične igre svladale su ŽOK Župa Dubrovačka s glatkih 3:0.

ok sibenik 5

I zadovoljne se vratile kući.

(foto: facebook OK Šibenik 91)

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.