FOTO: Jolly predstavio Antu Mašića i Dragana Šekelju

Košarkaški klub Jolly Jadranska banka predstavio je danas dva najnovija pojačanja. Prvi od njih Dragan Šekelja zapravo je već prošlog tjedna potpisao za ‘bankare’, a riječ je o 211 centimetara viskom centru koji je karijeru započeo u Zrinjevcu, igrao je i za juniore Cibone, nakon čega ga je put odveo u SAD gdje je igrao za Florida Atlantic University.

Ante Mašić, pak, jednogodišnji ugovor potpisao je danas. Riječ je o iskusnom, 28-godišnjem igraču, BiH reprezentativcu, koji može pokriti pozicije 3 i 4. Igrao je za Brotnjo, Posušje, Zrinjski, Laško, te za tri kluba iz hrvatske metropole – Cibonu, Cedevitu i Zagreb, a u Jolly je stigao iz grčkog Ikaros Chalkidasa.

jolly masic

– Želim se zahvaliti vodstvu kluba koji mi je ukazao povjerenje i na meni je da ga sada svojim igrama opravdam. Došao sam u organiziran klub s visokim ambicijama, a koje se poklapaju i s mojim osobnim ambicijama. Igrao sam protiv većine igrača iz Jollyja, dobro ih poznajem i radujem se igranju skupa – kazao je Mašić koji je u Zagrebu dvije godine surađivao i s trenerom Jollyja Mladenom Erjavcem. Tako da problema s prilagodbom ne bi trebao imati.

Slično je kazao i Šekelja.

jolly sekelja1

– Sretan sam što ću svoju profesionalnu karijeru početi u Jollyju, stabilnom i ambicioznom klubu u kojem ću, vjerujem, igrački profitirati. Imamo mladu ekipu, od prvog dana sam se ‘kliknuo’ sa novim suigračima koji su me sjajno primili. Na meni je da se trudom i radom nametnem treneru, da dam svoj doprinos u pokušaju ostvarivanja zacrtanih ciljeva – a to je ponovni ulazak među četiri i napad na ABA ligu – kazao je novi centar ‘bankara’.

Sportski direktor Jollyja Davor Vidačak naglasio je kako je potpisom ugovora s Mašićem i Šekeljom zatvoren roster za predstojeću sezonu, uz dodatak da je moguće dovođenje još jednog ili dvojice mladih igrača zaštićenog godišta.

– Zadovoljan sam što smo uspjeli ostvariti 90 posto želja trenera po pitanju pojačanja i što smo ekipu kompletirali do zacrtanog datuma, odnosno, do 20. rujna – kazao je Vidačak.

Kažimo kako će u sklopu priprema za novu sezonu Jolly od 27. do 29. kolovoza nastupiti na tradicionalnom turniru u Širokom, a na kojem će osim njih i domaćina igrati još dva ABA ligaša.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.