FOTO: KAKVA BERBA! Šibenski i drniški karataši osvojili 20 medalja na Delta Kupu

Pravu berbu medalja ostvarili su članovi Karate kluba Šibenik i Karate kluba Drniš na Delta kupu u Rijeci. Naime, kombinirano su uzeli čak 20 medalja, i to u konkurenciji preko 450 natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije. Ekipa Šibenika nastupila je u brojnijem sastavu te osvojila 15 odličja. Najsjajnijom medaljom okitio se Toma Mileta, koji je nakon tri pobjede u eliminacijskom dijelu natjecanj, a dominirao je i u finalnoj borbi te postao prvak u mlađim učenicima.

karate 2Srebrnim medaljama okitili su se Antonia Rupić u kategoriji seniorki, Petra Čatlak u kategoriji kadetkinja, Luka Stošić u kategoriji učenika te Marin Gracin u kategoriji mlađih učenika.
Brončani su,pak, bili Bruna Cvitanović u kategoriji kadetkinja do 54 kilograma i kadetkinje otvorena kategorija, Petra Čatlak u kadetkinje otvorena kategorija, David Zoričić u kategoriji učenika, Iris Kovač u kategoriji učenica, Josip Brnada u kategoriji učenika, Karlo Gović u kategoriji učenika, Stipe Orlović u kategoriji učenika, Lucija Mileta u kategoriji mlađih učenica i Lucija Zekanović u kategoriji mlađih kadetkinja.

karate 3Od članova KK Drniš najuspješniji su bili Šimun Dželalija i Marko strunje koji su osvojili srebro među mlađim učenicima,D  dok su broncu osvojili Mile Matic, Ema Puljic i Roko Čupić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.