FOTO Karatašice Šibenika 1066 sredile Brazilke, Talijanke i Slovenke i uzele zlato na jakom turniru u ‘deželi’

Karate klub Šibenik 1066 obećavajuće je otvorio novu natjecateljsku godinu. Na jakom međunarodnom turniru Horse Cup 2018., održanom u Sloveniji, osvojio je niz medalja, što u ekipnoj, što u pojedinačnoj konkurenciji, a valja istaknuti kako je klub prvi put oformio seniorske ekipe, i mušku i žensku, koje su bile vrlo uspješne u ‘deželi’.

Na turniru koje je okupio 750 natjecatelja iz 94 kluba iz preko 20 zemalja, ženska ekipa Šibenika 1066 u sastavu Bruna Cvitanović, Petra Čatlak, Marta Dulibić i Antonija Rupić, osvojila je zlatnu medalju.

karate 1066 9

Na putu do trona djevojke su svladale ekipe iz Brazila, Italije te u finalu iz Slovenije.

karate 1066 12

Muška seniorska ekipa, u sastavu Josip Knežević, Tomislav Rupić, Frane Rupić i Josip Pastuović, uzela je broncu, nakon što je u polufinalu zaustavljena od brazilske ekipe.

Broncu je osvojila i muška juniorska ekipa u sastavu Stipe Orlović, Nardo Vladić, Bruno Ivić, a medalju istog sjaja osvojila je i muška kadetska ekipa u sastavu Toma Mileta, Luka Stošić, Nardo Vladić i Karlo Ramljak. U pojedinačnom dijelu pale su još dvije zlatne medalje za šibenski klub. Osvojile su ih seniorska Petra Čatlak i junior Stipe Orlović.

karate 1066 11

Srebrnim medaljama okitio se, pak, junior Luka Stošić, dok su bronce uzeli Toma Mileta, Kiara Šarić, Marta Dulibić, Karlo Ramljak, Nardo Vladić i Bruna Cvitanović.

karate 1066 2

– S obzirom da je ovo prvo natjecanje u kalendarskoj godini, iznimno sam zadovoljan postignutim rezultatima na ovom međunardonom turniru, u svim uzrasnim kategorijama – kazao je trener KK Šibenik 1066 Ivan Zoričić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.