FOTO Karate klub Šibenik iz ‘dežele’ se vraća sa sedam medalja

Iza članova Karate kluba Šibenik još je jedno uspješno odrađeno natjecanje. Ovog puta put ih je odveo u susjednu Sloveniju odakle su se vratili sa sedam odličja. Osvojili su ih na međunarodnom turniru Ljubljana Open, koji je okupio 725 natjecatelja iz 105 klubova iz čak 14 zemalja.

karate

U redovima Šibenčana finale su izborili Karlo Ramljak u kategoriji učenika do 35kg, te Mare Mileta u kategoriji mlađih učenica do 30kg. Na koncu su oboje oscvojili srebrna odličja.

karate 2

 

karate 4

karate 3

Ostale osvojene medalje bile su brončanog sjaja, a zaslužili su iz Bruna Cvitanović (seniorke -55kg i mlađe seniorke -55kg), Marta Dulibić (seniorke -68kg), Petra Čatlak (seniorke -61kg) i Toma Mileta (mlađi kadeti -50kg).

karate 5

karate 6

karate 9

karate 8

– Ovo je bila posljedna provjera pred državna prvenstva i prvenstvo Balkana koji se održavaju kroz prosinac  i gdje se također nadamo dobrom rezultatu – kazao je trener šibenskih karataša Ivan Zoričić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.