FOTO Kiša, blato, izlijetanja – sve su to preživjeli vozači rogozničkog kluba i ostvarili dobre rezultate na otvaranju brdske sezone

Brdska automobilistička sezona otvorena je 26. Nagradom Stubičkih Toplica. Jedno od najpopularnijih automobilističkih natjecanja u Hrvatskoj i ove je godine na Sljemenu privuklo velik broj vozača iz zemlje i inozemstva, među njima i one iz AKK Rogoznica.

Momci su i ovog puta odradili dobar posao, o čemu svjedoči osvojeno drugo mjesto u poretku klubova u prvenstvu povijesnih vozila.

Dobrih rezultat i postolja nije manjkalo ni u pojedinačnoj konkurenciji. Pa je tako Frane Jukić osvojio prvo mjesto u klasi P2, te treće mjesto u ukupnom poretku BPPA. Ante Gaćina  bio je treći u klasi P3, Miljenko Dobrilović prvi u klasi P4, Renzo Jurić četvrti u klasi P1, baš kao i Ivan Pejković u klasi N2.

Inače, utrka na Sljemenu vožena je u teškim uvjetima, bilo je kiše, blata, tehničkih poteškoća, pa i Ovaj vikend je na Sljemenu bilo zanimljivo, ali nije bilo lako. Bilo je kise, blata pa i izlijetanja.

– Međutim, prešli smo preko svih prepreka i ostvarili jako dobre rezultate -ističu u AKK Rogoznica, uz poruku ‘Vidimo se u Skradinu za par dana!’.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.