FOTO: ‘Krkaši’ na šibenskoj regati doveslali do sedam zlata, četiri srebra i dvije bronce

Lijepu berbu ostvarili su članovi Veslačkog klub Krka na regati Kupa Dalmacije koja je danas održana u šibenskoj luci. U konkurenciji  400-injak veslača i veslačica ‘Krkaši’ su osvojili lijepih 13 medalja, što je lijep uspjeh na otvaranju nove veslačke sezone.

regata veslaca 190316 6

Na najviše postolje domaći momci i cure penjali su se sedam puta. Zlatom su se okitili Luka Gojanović – Rakić u juniorskom skifu, Sara Panjkota u juniorskom samcu, Stipe Mandušić u kadetskom samcu, Nikola Dugopoljac u skifu B juniora, Ana Papak i Laura Mandušić te Mario Budimir i Marko Kosor u kadetskom dvojcu na pariće, te Filip Kendeš, Frane Garma, Jakov Koštan i Ante Klarić u juniorskom četvercu bez kormilara.

regata veslaca vk krka 190316 3

Srebrne medalje za klub iz Doca osvojili su Bruno Skelin i Marko Rak u kadetskom dvojcu na pariće, Kristijan Papak i Nino Perišić u juniorskom B dvojcu na pariće, Andrija Šupe i Jakov Bumbak u seniorskom dvojcu na pariće, te Paško Stipandžija, Denis Bumbak, Jerko Radovčić i Josip Šunjerga u juniorskom B četvercu na pariće.

regata veslaca luka gojanovic rakic 190316 1

 

regata veslaca vk krka 190316 6

Popis osvajača medalja za Krku kompletirali su Mario Ivić i Lovre Jurišić u kadetskom B dvojcu na pariće te Lovre Juras i Frane Štampalija u juniorskom dvojcu na pariće, a obje su posade doveslale do bronci.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.