FOTO: Krkini četverci ‘pozlatili se’ na Jarunu, juniorski dvojac uzeo srebro

Iza Veslačkog kluba Krka još je jedno uspješno odrađeno natjecanje. Šibenski veslači nastupili su u subotu na drugoj regati Veslačkog kupa Miljenka Finderlea održanoj na zagrebačkom Jarunu i potvrdili dobru formu uoči nacionalnog prvenstva u listopadu. Posebno su se istakli četverci, juniorski i kadetski, koji su doveslali do zlatnih medalja. Onaj juniroski B, u sastavu Nikola Dugopoljac, Ante Klarić, Frane Filip Garma i Luka Gojanović Rakić, bio je vrlo dominantan, slavivši sa skoro devet sekundi prednosti pred drugoplasiranom posadom.

krka cetverac 3

Kadetski četverac u sastavu Paško Stipandžija, Kristijan Papak, Nino Perišić i Valentin Mihalić prvo je, pak, mjesto osvojio sa sedam sekundi prednosti.

krka cetverac 2

Od rezultata Krkaša izdvajamo i srebrno odličje Jakova Koštana i Filipa Kendeša u juniorskom A dvojcu.

krka dvojac 1

Kažimo kako su, iako su se tek kasno sinoć vratili iz Zagreba, šibenski veslači već ujutro bili na treningu. Što dovojno govori o njihovoj posvećenosti veslanju.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.