FOTO Laura Lokas i August Lamabaša pozlatili se u Zadru, TKD klub Juraj Dalmatinac uzeo i dva srebra i dvije bronce

Iza članova Taekwondo kluba Juraj Dalmatinac odličan je nastup na ‘Zadru Open 2018.’, međunarodnom turniru za mlađe i starije kadete. U konkurenciji dvjestotinjak natjecatelja iz tridesetak klubova iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine osvojili su šest medalja, po dvije zlatne, srebrne i brončane.tkd juraj 3

Na najviše postolje u konkurenciji mlađih kadeta popeli su se August Lambaša (-30kg) i Laura Lokas (-36kg).

– Svoje su protivnike svladali visokom bodovnom razlikom. August je pobijedio protivnika iz Zagreba u finalu s deset bodova razlike, a Laura protivnicu iz splitskog Gusara sa 25:12 u polufinalu, a u finalu protivnicu iz Knina sa 24:5 – izvijestili su nas iz šibenskog kluba.

tkd juraj 1

 

Srebrne medalje osvojili su Karla Drašković u konkurenciji mlađih kadetkinja do 27 kg i Lovre Rajić u konkurenciji starijih kadeta do 53 kg. Broncama su se, pak, kući vratili Lana Lokas u konkurenciji starijih kadetkinja do 37 kg i Xing Yu Chen u konkurenciji mlađih kadeta preko 51 kg. Kažimo kako su mlade šibenske borce u kutu pratile trenerica Ivana Lambaša i predsjednica kluba Nives Radić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.