FOTO London via Unešić: Slaven Bilić za dražbu za NK Zagoru darovao dres West Hama

O nedavnoj, četvrtoj po redu donatorskoj večeri za Nogometni klub Zagora održanoj u Marini Frapa, već smo izvijestili. Ta odlično organizirana manifestacija, pokrenuta s ciljem prikupljanja pomoći za klub iz Unešića, i ovog je puta opravdala očekivanja, a popis onih koji su se uključili u nju, bilo kao kupci, bilo kao darivatelji predmeta koji su se našli na tradicionalnoj držabi, poduži je.

nk-zagora-2

Ona je pokazala da ‘div sa Borovišta’ svoje fanove ime i u Londonu, u Premier ligi. Naime, među predmetima za koje se moglo licitirati bio je i dres West Hama, dar Slavena Bilića, aktualnog trenera ‘čekićara’ i bvišeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije.

nk-zagora-8

Za koliko se na koncu prodao, ne znamo, ali lijepo je čuti da je na dražbi ukupno prikupljeno više od 150 tisuća kuna. Koje će sigurno dobro doći Zagori u njezinom nastojanju da se vrati u treću ligu.

(foto: facebook NK Zagora Unešić)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.