FOTO: Lucija Jurković – Periša, Roko Badžim, HNK Šibenik i ŽKK Vodice županijski sportski laureati

U šibenskom kazalištu danas je održana svečanost proglašanja najboljih sportaša Šibensko – kninske županije u 2015. godini.

Riječ je o nagradama koje tradicionalno dodjeljuje županijska Zajednica sportova, a po običaju uručena su i priznanja perspektivnim sportašima (tko su dobitnici čitajte u posebnom članku na Šibenskom portalu).

najbolji sportasi u zupaniji 180516 1

Najboljim sportašem u prošloj godini proglašen je košarkaš Građanskog košarkaškog kluba Šibenik Roko Badžim, drugo mjesto zauzeo je Ante Zelić iz Atletskog kluba Sveti Ante iz Knina, dok je treće mjesto zauzeo jedriličar Vice Jušić iz betinskog JK Žal.

najbolji sportasi u zupaniji 180516 16

U konkurenciji sportašica još jednu u nizu nagrada osvojila je plivačica Šibenika Lucija Jurković – Periša, drugo mjesto pripalo je Ani Džanan iz Taekwondo kluba DIV Knin, a treće Kristini Mijat iz vodičkog Taekwondo kluba Hrvatski branitelj dragovoljac.

najbolji sportasi u zupaniji 180516 14

Nagradu za najbolju momčad dobili su nogometaši Šibenika, drugo mjesto osvojio je Veslački klub Krka, a treće GKK Šibenik.

najbolji sportasi u zupaniji 180516 12

Kod ženskih ekipa najbolje su bile kadetkinje Ženskog košarkaškog kluba Vodice, drugu nagradu osvojio je Ženski vaterpolski klub Viktoria, a treću dvojac Veslačkog kluba Dupin iz Tisnog (Marijeta i Kristina Jelovčić).

najbolji sportasi u zupaniji 180516 8

Inače, Roko Badžim, Lucija Jurković – Periša i HNK Šibenik nedavno su proglašeni najboljima i po izboru šibenske Zajednice sportova.

najbolji sportasi u zupaniji 180516 7

U konkureniciji najboljih trenera u županiji pobjedu je odnio Bore Vuković iz ŽKK Vodice, ispred Dragana Pinjuha iz TKD Knin i Petra Maleša, trenera juniorske momčadi GKK Šibenik.

najbolji sportasi u zupaniji 180516 6

Nagrade za zaslužne sportske djelatnike uručene su Anti Niniću, Danku Barišiću, Jure Zečeviću i Gordanu Drenskom, dok je posthumnu nagradu dobio Zdravko Bužonja iz Odbojkaškog kluba Knin.

najbolji sportasi u zupaniji 180516 4

Dodijeljene su i posebne nagrade, a otišle su u rukama Nenada Amanovića, Vedrana Jakšića i Zvonka Eraka.

najbolji sportasi u zupaniji 180516 3

najbolji sportasi u zupaniji 180516 2

Nagrade za sportaše s invaliditetom dobili su Boris Sardelić iz Kluba sjedeće odbojke Šibenik i Dragan Matić iz Kluba sjedeće odbojke Knin 95.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.