FOTO Maja Ena Ljuba deklasirala konkurenciju na MTB maratonu XCM Herzegovina

Preko 90 natjecatelja iz nekoliko zemalja nastupilo je proteklog vikenda na trećem izdanju MTB maratona XCM Herezegovina. Na hercegovačkom kamenjaru sjajno se snašla Šibenčanka Maja Ena Ljuba iz BK-a Faust Vrančić. Ona je bila najbrža u ženskoj konkurenciji, na tzv. malom maratonu (32 km). S vremenom 1:48:32 za deset je minuta bila brža od drugoplasirane Alme Alijagić iz BK-a Puls, dok je trećplasirana Amina Gogić iz BK-a Kladanj zaostala skoro 25 minuta za Majom.

maja ena ljuba 2

U muškoj konkurenciji na malom maratonu slavio je, pak, mladi Vodičanin Roko Fržop. Član BBK-a Orlov krug bio je skoro sedam i pol minuta brži od drugoplasiranog Ivana Deronje iz BK-a Livno. U istoj utrci Joško Fržop zauzeo je četvrto mjesto.

bbk orlov roko

Uspješan nastup članova vodičkog kluba upotpunio je Antonio Barać koji je odnio pobjedu na velikom maratonu (64 km), a valja istaknuti i treće mjesto Šibenčanina koji vozi za pazinski BK Kamen Kristijana Budimira, te četvrto mjesto povratnika Marka Fržopa.

(foto: facebook/Marijo Bošnjak photography/Bike magazin)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.