FOTO Majstori od kata: Ekipa iz Karate kluba Šibenik pokorila Dalmaciju

Karate klub Šibenik pokorio je Dalmaciju. Zaključak je to nakon što je ekipa iz Miminca osvojila ukupno prvo mjesto na turniru Dalmatinske lige, u konkurenciji 19 klubova iz cijele Dalmacije, ali i Hercegovine, koja je pripojena južnoj regiji.

– Ovo je prvo natjeanje gdje je naš klub ciljano pokazao svima da ima veliku kvalitetu i veliki potencijal. Uspješno je završio prvi kvartal i ostvario zacrtane ciljeve kao klub s najvećom kvalitetom izvođača kata na Dalmatinskoj ligi – ističu u klubu, dodajući kako je prva postava, koju sačinjavaju Ana Pentek, Lucija Bilić i Mirta Lemac, odradila savršeno.

– Prezentirali su vrhunsku izvedbu karate tehnike izvođenja majstorskih kata – istaknuli su u KK Šibenik. Njihovi članovi ukupno su osvojili četiri zlata, četiri srebra i šest bronci. Iz drugog plana ugodno su zlatnim doličjima iznenadili Ema Matić, Juraj Škember i Antonia Burazer.

Ana Pentek, perjanica kluba iz Miminca, do zlata je došla porazivši u finalu klupksu kolegicu Mirtu Lemac. U muškoj kategoriji također nije manjkalo odličja.  Šimun Ramadža i Duje Ramadža izvrsnim su nastupima osvojili srebra.

Bronce su, pak, osvojili Tara Čelar, Cvita Burazer, Antea Ježina, Ante Grizelj i Leon Budimir su osvojili bronce, a valja istaknuti kako je Asia Čelar u svom prvom nastupu osvojila svoju prvu medalju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.