FOTO Marin Lucić iz TKD kluba Solaris osvojio srebro na kninskom turniru

Pet članova Taekwondo kluba Solaris, predvođeni trenerom i voditeljem Darijom Mihaljevićem i Franom Erakom, nastupilo je u subotu na Knin Openu, međunarodnom turniru u olimpijskom taekwondou. Natjecanje je ujedno i bilo jedno do kriterijskih bodovnih za pravo pristupa taekwondo reprezentaciji u juniorskom uzrastu, a okupilo je 430 natjecatelja iz 58 klubova iz Hrvatske, Slovenije i BiH.

tkd solaris 1

Najuspješniji od članova šibenskog kluba bio je Marin Lucić koji se u uzrastu starijih kadeta okitio srebrnom medaljom nakon što je dominantno, rezultatom 16:5, pobijedio u polufinalnoj borbi.

tkd solaris 2

Njegove klupske kolege Filip Šumera, Cvita Kinkela, Marija Galijatović i Mateo Karadakić zaustavljeni su u prvom kolu u juniorskom uzrastu, a ovo im je natjecanje, ističu u klubu, poslužilo kao motivacija za daljnji rad i napredak u okršaju s najboljima u ovom uzrastu. Dodajmo kako je na kninskom turniru trebao nastupiti i Stipe Kinkela, ali je morao odustati zbog ozljede koju je zaradio na treningu dan prije natjecanja. a

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.