FOTO Miro ‘MVP’ Bilan: ‘Imao sam poseban motiv jer ovo je dvorana u kojoj sam počeo trenirati’

Miru Bilanu u lijepom će sjećanju ostati završnica Kupa Krešimira Ćosića igrana u njegovom Šibeniku. Iz dvorane u kojoj je napravio prve košarkaške korake vraća se s dva trofeja, onim za ukupnom pobjednika, koji mu je uručen kao kapetanu Cedevite, te onim za najboljeg igrača završnog turnira.

cedevita jolly 180217 6

– Prije svega bih čestitao stručnom stožeru, suigračima i vodstvu kluba. Mislim da smo se u ova četiri dana, u tri utakmice pokazali na pravi način i da smo na kraju zasluženo osvojili pokal – kazao je sretni Bilan nakon utakmice.

cedevita jolly 180217 16

Iako je košarka momčadska igra, sigurno godi kad te novinarski žiri proglasi MVP-ejem završnice.

cedevita jolly 180217 8

– Imao sam poseban motiv jer ovo je dvorana u kojoj sam prvi put došao na trening i stoga sam se htio pokazati u najboljem svjetlu i osvojiti Kup sa suigračima – poručio je šibenski reprezentativni centar.

cedevita jolly 180217 14

Viđenim u Šibeniku u protekla četiri dana bio je jako zadovoljan predsjednik HKS-a Stojko Vranković.

– Izuzetno sam zadovoljan što se završnica igrala u Šibeniku. Zato i ovim putem upućujem zahvalu Gradu Šibeniku i gradonačelniku Željku Buriću, kao i dvama klubovima koji su iznijeli velik dio organizacije – kazao je ‘drniški orao’.  I on se, kao i mnogi složio da je novi, Final 8 format, donio puno toga dobroga.

cedevita jolly 180217 12

– To je naš posao, da radimo i pokušamo podignuti hrvatsku košarku na jedan viši nivo. Trebat će još neko vrijeme za to, ali mislim da smo na dobrom putu  – kazao je predsjednik Saveza, koji je osim Cedeviti čestitao i Jollyju.

cedevita jolly 180217 3

– Oni su ovim ulaskom u finale napravili najveći uspjeh u povijesti kluba. I u prvenstvu stoje odlično, dobro stoje i GKK Šibenik i Split, što je također plus za našu košarku – zaključio je Stojko Vranković.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.