FOTO Mlade ritmičarke šibenskog Neba zablistale u Sarajevu, Eva Sršen opet briljirala

Za dobre vijesti nikad nije kasno. Na primjer poput one da su članice šibenskog Kluba ritmičke gimnastike Nebo ostvarile sjajne rezultate na jakom međunarodnom natjecanju u Sarajevu. Riječ je o petom izdanju Victoria Cupa, koje je neke ritmičarke trenerice Dragice Gulin bilo prvo natjecanje. To ih, međutim, nije spriječilo da zablistaju u vježbama.

Djevojčice iz Neba natjecale su se u grupnom i individualnom programu. Pa je tako grupna vježba ‘Nebo 2’, u sastavu Eva Sršen, Nela Paić, Sara Skert i Tonka Rupić, zaslužila zlatno odličje, dok je grupna vježba ‘Nebo 1’, u sastavu Marta Todorović, Petra Pažanin, Nadja Lacmanović i Ela Šćapec Goreta zaradila srebrnu medalju.

U individualnom programu, perjanica šibenskog kluba Eva Sršen, opet je briljirala. Iz Sarajeva se, naime, vratila sa zlatima osvojenim u vježbi s obručem i vježbi bez rekvizita, a dodamo li tome i zlato u grupnoj vježbi, jasno je da je Eva u odličnoj formi.

Zlatima su se u individualnom B-light programu okitile Ema Berišić (obruč) i Marta Todorović (bez rekvizita), a i jednoj i drugoj to je bilo prvo natjecanje.

U B programu Sara Langus bila je zlatna (lopta), Stela Ćurak osvojila je srebro (obruč), baš kao i Marta Miškić (obruč), dok je Tonka Rupić zauzela solidno peto mjesto (obruč).

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.